سلام، شوهر مهربان و در عین حال بسیار فحاش و عصبی دارم، طوری که از هر 10 کلمه ای که به زبان می آرود، 8 کلمه اش فحش و ناسزا ست، چه غمگین و عصبی باشد و چه خوشحال و سرحال! بسیار نگرانم که پسر یک سال و نیمه ام از پدرش این گونه سخن گفتن یاد بگیرد، لطفا راهنماییم کنید چگونه این مشکل را حل کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن34جنسیتزنشغلکارمندوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

    سلام همراه عزيز

ممنون از اينكه ما را انتخاب كرديد*

يكی از مهم ترين علت های اصلی پرخاشگری ناكامی در تأمين نيازهاست.

فرد زمانی كه نيازهايش از جمله نياز به محبت ،توجه يا احترام برآورده نشود ،احساس ناكامی ميكند واين ناكامی زمينه بروز پرخاشگری ميشود .

با بررسی پاسخ اين سوالات بهتر ميتوانيم خشم و بددهنی همسرتان را ريشه يابی وبه تشخيص درستی برسيم :

شما و همسرتان هر يک چند سال داريد ؟

شغل شما و همسرتان چيست ؟

ميزان تحصيلات تان چقدر است ؟

چند سال از ازدواج تان ميگذرد ؟چگونه با همسرتان آشنا شديد ؟

_آيا خواسته هايی از شما داشته كه شما نسبت به آن خواسته ها بی توجه وبه آن خواسته ها اهميتی نداده ايد و موجب خشمگين شدنش شده ؟

_كيفيت ارتباطتون با هم چگونه است ؟

_روابط زناشويی و عاطفی تان چگونه است ؟

_در رابطه با خانواده همسرتان و روابط عاطفی درون خانواده شون توضيح دهيد ؟

_همسرتان بعد از اين رفتارهايش در فاصله چند ساعت تا چند روز عكس العملشون نسبت به اين اعمالشون چطور هست ؟

هنگام خشمگين شدن و بددهنی ايشان چه واكنش شما چيست ؟

شما عصبانيت تان را چگونه ابراز ميكنيد ؟

بعد از پاسخگويی شما درخدمتتون هستم 🌷