وقت بخیر. من پنج ماهه عقد کردم اما با همسرم خیلی مشکل دارم ،حاد ترین مسئله بددهنی بداخلاقی فحاشی ایشونه،چهار بار تا الان خانواده ها دخالت کردن و ضمانت خوب رفتار کردنشون ولی فقط یک روز خوبه از رفتارش خسته شدم نیاز به راهنمایی دارم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست گرامی
فرمودید از بددهنی همسرتون اذیت هستید
چندین بار با واسطه خانواده ها کوتاه آمدید اما ضمانت خانواده ها کمکی به شما نخواهد کرد کماا اینکه خودتون هم متوجه این موضوع شدید چون تغییری ایجادنشده
هیچ فردی نمی تواند از طرف فرد دیگری ضمانت رفتاری بدهد چون ایشون نیاز به تغییر و درمان دارندکه در ابتدا نیاز هست خودشون نیاز به تغییر رو احساس کنندو در صدد تغییر باشند
همسر شما وقتی عصبانی می شود از مکانیسم دفاعی برون ریزی برای آرام کردن خود استفاده می کنند که یکی از مصادیق آن بددهنی هست این مکانیزم از کودکی با ایشون هست و جز مکانیزمهای ناسالم هست
که نیازمند درمان هست که به کمک درمانگر بتواند مکانیزم سالمتری رو جایگزین این مورد بکند همه شما قصد دارید این مکانیزم  رو از ایشون بگیرید اما چیزی جایگزین برایش ندارید.درمانگر به ایشون کمک خواهد کرد مکانیزم سلامتی داشته باشد و مهارت کنترل خشم رو هم فرابگیرد
به شما هم توصیه می کنم با ایشون صحبت کنید و با هم قرار بگزارید هر گاه علائم خشم رو دیدید یکی از شما با قرار قبلی محیط رو ترک کند تا کار به اینجا نکشد