فحاشی کردن همسر به خانواده ام

با سلام

من حدودا ۶ ساله ازدواج کردم و دخترم یک سالشه. من مشکل جدی با همسرم نداشتم اما در طول زندگی مشترکی که داشتم اکثر بحث و دعواهای ما سر خانواده هامون بوده. پدر من آدم زود جوشی هستش اینو همسرمم میدونست از اول ولی طی چند بار مشکلی که پیش اومد و همسرم باعث شد پدرم بفهمه و ایشون بد با همسرم برخورد کردن و این باعث شد همسرم کینه به دل بگیره از پدرم و هر بحثی پیش بیاد بین خودمون دو تا به خانوادم فحاشی میکنه مخصوصا سری آخر که بحث پیش آمد و پدرم خیلی بد با همسرم حرف زدن و به همسرم فحش دادن و دیگه منجر به قطع رابطه همسرم و خانوادم شد همسرم از یه طرف خب براش خوب شد که دیگه خانوادمو نمیبینه ولی برای من سخته که همسرم رفت و آمدی با خانوادم نداره ولی من مجبورم خانوادشو هفته ای یک بار ببینم.

از یک طرف ناراحتم که پدرم با همسرم بد حرف زده و باعث کینه شده و از طرفی مشکل جدی من اینه یک بحث ساده با همسرم میکنم تهش به خانوادم مخصوصا پدرم بد و بیراه میگه و شخصیت خانوادگی منو زیر سوال میبره. حتی زمانی که با همسرم خوبم هم بهش گفتم اونا هر چی باشن خانواده من هستن نباید فحاشی کنی اما ایشون سر هر بحث مجدد خانوادمو مورد هدف قرار میده. به نظرتون چی کار کنم دست از این حرفاشو بد و بیراهاش به خانوادم برداره؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خان دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست خوبم
یک گفتگو صورت دهید در یک زمان و مکان مناسب و با توجه به شرایط و روحیات همسرتان، در مورد ناراحتی خودتون صحبت کنید
از ایشون درخواست کنید از آین رفتار دست بردارند
شما هم در این زمینه ایشون رو کمک و همراهی کنید
اگر بعد از گذشت مدتی ایشون تغییری نکرداند، شما هر زمان که این مساله تکرار شد سکوت کنید و موقعیت رو ترک کنید ،پس از گذشت یک مدت دوباره گفتگو رو تکرار کنید
این نکته رو در نظر بگیرید که برطرف کردن این مساله احتیاج به زمان و صبوری دارد
​​​​​