با سلام

خانم ۳۰ ساله هستم،کم کاری تیروئید دارم،۱۱ ساله ازدواج کردم دو تا بچه ۶ و ۲ ساله دارم،چند ماهی میشه که خیلی نسبت به مسایل جنسی سرد شدم، هیچی تحریکم نمیکنه،اصلا نسبت به شوهرم حس ندارم،در صورتیکه قبلا خیلی خیلی گرم بودم،با یه حرف از پشت تلفن هم تحریک میشدم،نمی دونم بخاطر آمپول سه ماهه جلوگیری که تو بهمن ماه زدم هست،یا اینکه شوهرمو وقتی برای بار اول میخواست مواد مخدر رو تجربه کنه دیدم و داغون شدم هست،مصرف نمیکنه،ولی دیگه نسبت بهش بی اعتماد شدم.

احساس میکنم به شوهرم عادت کردم،کلا حسم قابل گفتن تو کلمات نیست،ولی دلم براش میسوزه،رابطه هست ولی بی حس،میخوام میل جنسیم برگرده،نمیشه

میگن گرمی بخور،زعفران گل محمدی خوردم نشد

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر اختلالات جنسی

 با سلام ؛
سر کار خانم شما دچار بی میلی جنسی ثانویه شده اید که حتما قابل بهبودی و درمان است منوط به این که فکر شما از افکار مزاحم و آسیب رسان پاک شود .
توصیه می کنم در اولین فرصت به یک روانپزشک مراجعه فرمایید .