سردمزاجی و قدام به بارداری

سلام خسته نباشید

من ۲۱ سالمه ۲ سال و نیمه که ازدواج کردم غیر از اون ۵ ساله که کلا ازدواج کردم با دوران عقد

تو دوران عقد رابطه محافظت شده داشتیم و مشکلی نداشتیم

از وقتی که ازدواج کردم‌ روز به روز نسبت به رابطه سردتر شدم هیچ کششی ندارم شاید فقط روزای بعد اتمام پریودی یکم میل داشته باشم

یه اختلافاتی با همسرم داشتیم ولی کلا آدم خوبیه و دوستش دارم ولی نمیدونم چرا اینجور شدم

انقد نسبت به این موضوع سرد شدم که دلم نمیخواد دوباره گرم مزاج بشم ولی همسرم هر موقع نیاز داشته باشه به صورت طبیعی ارضا میشه(دخول نیست)ولی رابطه دو نفره شاید ماهی یکبار

من دانشجوام دارم درس میخونم همسرم اصرار داره که ما بچه دار شیم ولی من بازم میترسم با این که بچه دوست دارم

۱.به خاطر سرد بودن خودم و دوست نداشتن رابطه

۲.به خاطر سنم احساس میکنم سنم کمه و میترسم

۳.همسرم پسرخاله من هستن و خواهرشون مبتلا به سندرم دان هستن ولی راضی به آزمایش ژنتیک نمیشن

و خودمم الان دو دلم چون همه میگن اگه چند سال جلوگیری کنی احتمال ناباروری وجود داره

از طرفیم همسرم ۳۰ سالشه و دلش بچه میخواد

من واقعا موندم چیکار کنم خیلی سردرگمم خیلی دو دلم ممنون که خوندین

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر مشکلات جنسی

سلام عزیزم، متاسفانه مشکلات شما تعددش بیشتر از اونه که بتونم به این شیوه بهتون پاسخ بدم، بهتر هست که همراه همسرتان به زوج درمانگر- درمانگر جنسی مراجعه کنید.و تا قبل انجام مشاوره و با وجود تردید و دودلی اقدام به بارداری نکنید.