ارگاسم بانوان

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 1885 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید

ببخشید این سوالو میپرسم

میخواستم بدونم خیلی بده که خانم در 90 درصد روابط زناشویی به ارگاسم برسه؟

من اینجوریم همیشه هم بعد رابطه حس بدی نسبت به خودم دارم. همسرم همیشه سعی میکنه من هم به ارگاسم برسم و اینجوریم میشه.

همش با خودم فکر میکنم الان همسرم راجع به من چی فکر میکنه!! اونم بعد از رابطه از من بدش میاد؟؟!!!!

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر مشکلات جنسی

با سلام، این که خانمها در ۱۰۰ درصد موارد قادر نیستند به نقطه ارگاسم برسند یک موضوع کاملا طبیعیه و صرفا در مورد شما نیست، اما علت این حس بدتان و اینکه فکر می کنید همسرتان راجع به شما فکر بد می کند را متوجه نشدم، لطفا بیشتر توضیح دهید تا بهتر راهنماییتون کنم.

تجربه شما

وا یعنی از اینکه راضی میشی، ناراحتین؟