شرایط بیمه عمر

شرایط و ایتمهای بیمه عمر رو میخواستم بدونم و اینکه آیا برای من که یک فرد میانسال هستم مناسب هست؟ و آیا تکمیلی داره؟ اگر قبل از موعد مقرر برای من مشکلی پیش بیاد بیمه حمایت میکنه؟
موقع انتخاب بیمه باید چه چیزهایی رو مد نظر قرار بدیم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن شغل کارشناس عمران وضعیت تاهل مطلقه
پاسخ مشاور

بیمه عمر و سرمایه گذاری

سلام
بیمه های عمر با توجه به امکان انتخاب سال های پرداخت حق بیمه برای تمام سنین مناسب هست.
بیمه عمر به صورت کلی یک نوع سرمایه گذاری + پوشش های بیمه ای هست که می تواند جایگزین مناسبی برای سپرده گذاری بانک باشد.

بیمه عمر پوشش های فراوانی برای افراد مختلف دارد و پوشش دهی آن شامل موارد زیر است:

  • پوشش سرمایه فوت: در صورت فوت بیمه شده در شرایط عادی و در اثر حادثه پیش از پایان بیمه نامه، به بازماندگان غرامت پرداخت می شود.
  • پوشش بیماری های خاص: در شرایطی که فرد بیمه شده پس از خرید بیمه، مبتلا به بیماری خاص (مندرج در بیمه نامه) شود، هزینه درمان تا سقف موجود در قرارداد به او پرداخت خواهد شد.
  • پوشش از کار افتادگی: در صورت از کار افتادگی فرد بیمه شده، بسته به نوع شرکت بیمه ای و خدمات آن، بیمه از او حمایت خواهد کرد.
در پاسخ به سوال شما درباره تکمیلی باید گفت این بیمه نامه برخی از هزینه های درمانی را پوشش می دهد اما اگر قصد استفاده به عنوان بیمه تکمیلی را دارید باید برای خود بیمه تکمیلی انفرادی تهیه کنید.
امیدواریم توانسته باشیم تا شما را به پاسخ سوالاتتان برسانیم. در صورتی که ابهامی در مورد بیمه عمر برای شما وجود دارد می توانید همینجا سوالات خود را بپرسید.