عمر اسپرم

میگن اسپرم تو بدن زن ۳ تا ۵ روز زنده میمونه. میخوام ببینم کمترین زمانی که  زنده میمونه چقدره؟ من اقدام کردم به بارداری ولی دوشب درمیون .میدونم یشب درمیون بهتره ولی نمیتونیم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

اگر دو شب یک بار رابطه جنسی داشته باشید شانس بارداری افزایش می یابد اما اگر سه شب یک بار رابطه داشته اید باز هم احتمال بارداری وجود دارد نمی توان احتمال بارداری را رد کرد موفق باشید