تجویز قرص توسط روانپزشک اطفال

با سلام و خسته نباشید

بنده پسری دارم که تازه وارد شش سالگی شده و باید به مقطع پیش دبستانی برود از حدود دو سالگی خیلی خوب صحبت میکرد و هوش و حافظه خوبی دارد و همه چیز را خوب درک میکند مشکل عمده پسرم در خانه و مهد عدم توجه و تمرکز علاقه به کارهای خطرناک و لجبازی و حرف گوش نکردن و دایما دویدن و پریدن و خراب کردن وسایل خانه و پرحرفی و پراشتهایی و بدخوابی و حرکت کردن در خواب و انرژی زیاد و عدم خستگی است

وقتی بعد از ظهر میشود به علت خواب آلودگی این علایم را بیشتر نشان میدهد و مقاومت برای نخوابیدن دارد

به خاطر این حرکات دکتر روانپزشک اطفال برایشان دارو اریپپرازول نصف قرص و دیازپام ۲ برای ده شب نصف قرص تجویز کردن

بنده دکتر روانپزشک را خیلی قبول دارم ولی میخواهم بدانم این دارو عوارضش چیست ودوز دارو مناسب است برای سنش

آیا این دارو مشکل فرزندم را حل میکند یا فقط کمی تاثیر دارد

پسرم به تازگی صاحب خواهر شده وعلایمش بیشترشده است

واقعا نگرانم و نمیدانم واقعا دادن قرص به پسرم برایش اعتیاد اور نیست ماندم چه کاری به صلاح است

با تشکر از پاسخ گویی شما

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و متخصص اعصاب و روان

سلام.فرزندشما دارای علایم اختلال بیش فعالی وعدم تمرکز هست.
درمورد تجویز دیازپام من دلیلش را نمیدانم.باتوجه به اینکه پزشک معالج به طورکامل شرح حال گرفته وفرزندتان را ویزیت کرده است بهترین راهنما خود ایشان است.