26 ساله هستم 2 ساله که ازدواج کردم. زیر نظر دکتر فلوکستین 10 و ایمی پرامین مصرف میکنم. 3ماهه برای بارداری اقدام میکنم. دکتر اجازه مصرف فلوکستین را داده اما من خیلی نگرانم. آیا بهتر است بچه دار شدن را به شش ماه بعد واگذار کنم یا نه؟
پاسخ مشاور
نه فقط به خاطر مصرف دارو، بلکه احتمالا شرایط روحی شما بگونه ای است که باید این داروها را مصرف کنید تا به یک حالت نشاط و متعادل برسید. پس ترجیحا تا بهبود حال عمومی و شرایط روحی و روانی باردار نشوید. زیرا بارداری یک استرس بزرگ روحی است و ممکن است مشکل شما را چند برابر کند، گذشت از آنکه مصرف مداوم و زیاد این داروها به هر حال بی اثر بر جنین نخواهد بود.