سلام دخترم دو سالشه جدیدا یا از روی لجبازی و گاهی هم همینجوری میزنه تو سرش علتش چیه ؟ چیکار باید بکنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام.
قطعا" این کودک یا دیده و شاهد بوده یا متاسفانه برایش انجام شده حتی به حالتِ شوخی؛ که متوجه حساسیت این عمل شده.
اگر شما بتوانید پیش بینی کنید که چه زمانی یا در چه شرایطی ممکن است این رفتار بروز پیدا کند، تا حدِ قابلِ توجهی میتوانید که مانع از بروز این رفتار شوید.
مضافا" که احتمال میدهم که دختر خانم شما در انتهای دوسالگی باشد و اگر حدسِ بنده درست باشد شروعِ دوره ی استقلال اوست و بروز همچین رفتارهایی طبیعی است اما باید با مطالعه ی بیشتر بتوانید که مدیریت کنید تا شرایط از این بدتر نشود و این دوره رابه سلامت طی کند.
از بازی هایی مثل توپ بازی ( زدن توپ با سر) یا حباب بازی( ترکاندنِ حباب با سر) و... هم میتوانید به طور مرتب و روزانه کمک بگیرید.