خودزنی کودک

سلام پسرم سه سال و شش ماهش هرکی باهاش حرف میزنه حتی خاله اش با داییش خودش میزنه یا من یا باباش خیلی زود عصبی میشه وجیغ و فریاد هرچی هم دعوا میکنم یا بی اعتنایی میکنم اصلا تاثیری نداشته دستش انگاری عادت کرده به زدن

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام
اينكه عنوان كنيد عادت كرده كه درست نيست
كودك شما از اين رفتار داره امتيازهايي به دست مياره و متوجه مدل اسيبي كه خودش از اين پرخاشگري ميبينه نيست
دعوا كردن يا بي اعتنايي روش مناسبي نيست
بهتره وقتي اين رفتار رو انجام ميده بهش بگين كه اين رفتارش باعث ازار و ناراحتي بقيه ميشه و اگه خواسته ايي داره اون را با ارامش مطرح كنه و از سيستم ژتوني استفاده كنيد اگه بتوني پرخاشگري نكني در هفته من هر روز بهت يك كارت ميدم و اگه هفت تا شد برات با توجه به اين امتيازها چيزي كه دوست داري ميخرم.