سلام و خسته نباشین

پسرم ۳ سالشه خیلی شیطون و کنجکاوه بعضی اوقات یه چیزی باب میلش نیست سر خودشو محکم میکوبه به دیوار جوری که واقعا میترسم اتفاقی براش بیفته و اینکه هروقت کار خطرناکی میکنه حرف منو گوش نمیده خیلی باهاش حرف میزنم همسرم میترسونتش مثلا میگه اگه لولو میاد میبرتت و از همین چیزا من خیلی ناراحت میشم و بگم مادر شوهرم از حشرات مثل مورچه و پشه میترسونتش خیلی نگرانم قراره و اینکه به زودی میریم طبقه بالای خونه خانواده همسرم از اینکه همش بره پایین و اخلاقش مثل اونا بشه وحشت دارم نمیدونم چیکار کنم لطفا راهنماییم کنین

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل استاد دانشگاه وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و بین فردی

سلام دوست عزیز.
رفتار همسر و مادرشوهرتان تاثیر معکوس بر رفتار پرخاشگرانه پسرتان دارد در این مورد با همسرتان صحبت کنید و در فرزندپروری همسو عمل کنید.
در درجه اول تذکرات خود در طول یک هفته را یادداشت نمایید و سپس تمام تذکرات تکراری و غیر ضروری را حذف کنید. بکن نکن های اضافه از طرف شما و سایر اعضای خانواده او را لجباز و تحریک پذیر خواهد کرد.
سپس برای رفتارهای مثبت او را تشویق کنید. به ازای هر 3 تشویق شما میتوانید 1 انتقاد یا تنبیه داشته باشید. پس در درجه اول باید دنبال رفتارهای مثبت پسرتان بگردید و تشویق کنید.
برای اگاهی از شیوه صحیح تشویق و تنبیه میتوانید به کتاب رفتار درمانی دکتر مصطفی تبریزی مراجعه کنید.