من تو رابطه زناشویی خیلی سردم و همسرم به شدت گرم مزاجه من بیشتر وقت ها درخواستش رو رد میکنم الان بعد از چند مدت شوهرم واقعا عصبی و ناراحت میشه و کشش به سمت من خیلی کم شده چکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور زناشویی و سلامت جنسی

با سلام

شما نفرمودید که چند وقت هست که ازدواج کردید؟ چند وقت هست که دچار بی میلی و سردی در رابطه جنسی شدید؟ و چند وقت هست که همسرتان نسبت به شما ميل جنسی ندارد.
اما به طور کلی اگر بیش از 6 ماه هست که اصلا هيچ ميل جنسی نداريد و يا رفتار جنسی را با اکراه انجام می دهيد به همراه همسرتان حضوری مراجعه فرماييد
موفق باشید