ابراز علاقه خانم به آقا

سلام خسته نباشید

دوست من حدود چهارماهه مشغول به کار شده تو یه شرکت.و به یکی از همکارانش شدیدا علاقه مند شده. دختر جذاب و زیباییه. ولی خجالتی. و اون آقا هرگز نمیفهمه که چقدر ایشون دوستش داره. اما خیلی داره بی تابی میکنه.افسرده شده و همیشه گریه میکنه. خیلی آدم مغروریه و تا بحال اصلا به کسی فکر هم نمیکرد. از کجا بفهمه اون اقا هم بهش علاقه داره یا نه ؟ میگه ایشون هم بسیار ساکت و خجالتیه.

قسمت اطلاعات تکمیلی مشخصات ایشون رو درج میکنم براتون

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل مهندس کامپیوتر وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور ازدواج

سلام دوست عزیز
تا با کسی حرف نزنیم یا اون خودش حرفی نزنه و یا عملی انجام بده که نشوندهنده ی علاقه باشه از جایی نمیشه فهمید که آیا فردی به ما علاقه داره یا نه. مگرینکه فرد نشانه ها و ‌پالس هایی از خودش نشون بده. اینکه چه اتفاقی افتاده که این علاقه ی شدید ایجاد شده کار ایشون به اینجا رسیده خودش جای سوال و بررسی داره. اگه حال روحی دوستتون مساعد نیست ایشون رو تشویق کنید تا به روانشناس مراجعه کنن.
شاد و پیروز باشید.