ابراز علاقه دختر به پسر

من مدتيه كه از يكى از همكلاسى هاى پسرم خيلى خوشم مياد،و اطلاعاتى راجبع بهش بدست اوردم و پرس و جو كردم

من در دانشگاه شخصيت خيلى مغرورى دارم و اصلا با پسرا گرم نميگيرم

يعنى در مدت اين چهارسالى كه ميرم دانشگاه با هيچ پسرى ارتباط نداشتم و خيلى كار سختيه برام

اما به اين آقا خيلى علاقه دارم و چون ترم آخر هستم ميخوام اين علاقه رو بيان كنم كه بعدا مديون خودم نشم

اگر جوابشون منفى هم باشه قبول ميكنم اما كلا بيانش هم برام سخته چون حتى من سلام احوالپرسى هم ندارم با اين شخص

مهمترین سوال :

بنظرتون بهترين راه براى ابراز علاقه به يک پسر چيه كه شخصيتم خورد نشه؟

منى كه حتى غرورم اجازه نميده با پسرا حرف بزنم !البته هم غرور و هم حيا

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست گرامی
به فردی در دانشگاه علاقمند شدید و فکر می کنید ممکن هست به زودی دانشگاه تمام شود ودیگر امکان دیدن ایشون رو از دست بدهید و یا حتی دیگر فرصت ابراز علاقه هم نداشته باشید
با توجه به ویژگی شخصیتی شما به شما توصیه می کنم از یک واسطه مطمئن استفاده کنید
ایشون از این اقا بپرسند که نظرشون در رابطه با شما چیست
و این که خود واسطه شما دو نفر رو خیلی برازنده یکدیگر میبینه و دوست داره شرایطی رو ایجاد کنه شما دو نفر یکدیگر رو بیشتر بشناسید و دوست داره اگر این آقا هم میلی داره این شرایط رو ایجادکنه و مثلا با شما هم صحبت کنه
این طوری شما متوجه خواهید شد که آیا میلی از طرف مقابل هم هست یا خدای نکرده دچار علاقمندی یک طرفه شده اید
و از این بلا تکلیفی هم در میاید چون این بلا تکلیفی ممکن هست جلوی انتخاب های دیگر شما رو بگیرد و حتی شما به خاطر تمرکز روی این فرد افراد دیگری که علاقمند به ارتباط با شما باشند رو از دست بدهید.