سلام خوب هستید. ببخشید یک سوال داشتم شوهرم هر وقتی که می‌خوابه تو خواب میپره یه وقتایی جوری میپره تو هر چند دقیقه که واقعا نمی‌تونیم کنار هم بخوابیم هر وقتی هم ازش میپرسم چی شد میگه که از یه بلندی پرت شدم یا مثلاً لیز خوردم افتادم یا مثل میخواستم غرق بشم تو دریا خودمو نجات میدادم از این خواب ها میبینه جالب اینجاست که 2-3 دقیقه هم از خوابش نمی‌گذره که خواب میبینه بعدش فیلم های اکشن خیلی میبینه میتونه تاثیر بزاره رو خوابش کمک کنین لطفا اصلا آروم قرار نداره تو خواب بدیش اینجاست که نمیشه تو بغل هم بخوابیم از بس میپره بخاطر اینکه من اذیت نشم گاهی با فاصله می‌خوابیم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام
میتونه علتش استرس های روزانه یا همون فیلمهای اکشنی که میبینه باشه قبل از خواب سنبل الطیب یا شربت بیدمشک میل کنند یا دوش بگیرند یا مطالعه در زمینه های مورد علاقه یا با موضوعات آرامش بخش داشته باشند.