با سلام من نزدیک به یک ساله که ازدواج کردم و به طور ژنتیکی و خانوادگی بسیااااااااااااار لاغر هستیم اما خدا رو شکر هیچ بیماری ای نداریم من میخوام فرزندم حتما سالم و چاق باشه نه مثل خودمون لاغر به نظرتون راهی هست که من از الان شروع کنم و پیگیری کنم تا برای بارداری و زایمانم فرزندم سالم و چاق باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

با سلام با توجه به اینکه وزن تا حدودی ژنتیکی است بهتر است انتظار فرزند چاقی نداشته باشید. ضمنا سلامتی به مراتب مهمتر ازچاقی و لاغری است و چاقی هم پایه بسیاری از بیماریها مانند دیابت و فشار خون است. برای اینکه فرزند سالمی داشته باشید بهتر است یک برنامه غذایی تحت نظر متخصص تغذیه داشته باشید چون سلامتی شما نقش مهم و مستقیمی در سلامتی فرزندتان بازی خواهد کرد با احترام دکتر پیام فرح بخش