ناآرومی نوزاد بعد از ضربه به سر

سلام پسر دوماهه دارم که به دنیا اومد وزنش 3.750 بود و الان  وزنش 5.800 که کلا پسر آرومیه و همیشه زیاد استفراغ میکنه با اینکه آروغش رو میگیرم ولی دو روزه به شدت گریه میکنه و سخت سینه میگیره و به اجبار بهش شیر میدم و شکمش خیلی صدا میده و خودش رو به عقب میکشه نمیزاره بزارمش زمین. دیروز موقع لباس عوض کردن یه مقدار سرش خورد زمین امکان داره به خاطر اون باشه؟ علت گریه چیه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
با توجه به استفراغ و گریه و تمایل نداشتن به شیر خوردن بهتر است توسط متخصص کودکان یا گوارش ویزیت شود. حجم شیر کمتر و دفعات شیردهی بیشتر کنید و آروغ حتما بگیرید و بلافاصله نخوابانید.
در رابطه با ضربه سر باید به علائم بعد توجه کنید و در صورت بروز این علائم به پزشک مراجعه کنید: خواب آلودگی و کاهش سطح هوشیاری، خروج مایع از گوش و بینی، حالت تهوع و استفراغ بعد از ضربه سر