سلام خانم دشتی،خسته نباشید

خانمی ۲۴ ساله هستم که سه ساله ازدواج کردم و زندگی خوبی داریم..

اما مشکل شدید من و همسرم تو این چند سال حجاب من بوده، ایشون میخوان که من حتی یه تار مومم بیرون نباشه،خودمم آدم بدحجابی نیستم بخدا لباسام مرتبه و موهامم خیلی کم مشخصه،ولی شوهرم دیگه بیش از حد حساسه و همین باعث شده این چند وقت باهم سرد باشیم و مدام بگو مگو کنیم...خواهشا کمکم کنید من چیکار کنم،واقعا محجبه شدن سخته برام؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
موردی که مطرح کردید تفاوت در اعتقادات مذهبی و تفاوت فرهنگی است که باید حتما قبل از ازدواج زوجین در مورد آن به توافق نظر برسند وگرنه دچار مشکل میشوند
شما قبل از ازدواج باید توافق میکردید اگر بعد از ازدواج نظرشان تغییر کرده در فضای دور از تنش و درگیری باید دوستانه با ایشان صحبت کنید
به هر حال این موضوع بسیار مهمی است که پیشنهاد میکنم با زوج درمانگر جلسه داشته باشید تا باهردو شما صحبت شود