بحث های قبل عقد با نامزدم

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 432 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. من ۲۳ سالمه و نامزدم ۳۰ ساله هستند ما خیلی باهم بحث میکنیم تقریبا هرشب با دعوا و بحث میخوابیم ولی خب صبح دیگه کش پیدا نمیکنه و آشتی کردیم ولی این بحثها سر هر مسئله ای که شما فکر کنید پیش میاد راه کار شما برای کمتر شدن بحث چیه ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام بانوی گرامی

رابطه خوب عاطفی، اصطکاک داره، دعوا داره، روابطی که درش دعوا نیست ، احتمالا رابطه نیست

 اینکه شما چگونه دعوا را مدیریت کرده و خاتمه دهید مهم است ،هنر بحث کردن در زندگی زناشویی را بیاموزید تا کمترین آسیب را به خود و طرف مقابلتان بزنید.

در یک دعوای عاطفی چند نکته خوب مورد توجه است:

بازی برنده-بازنده راه نیندازید که به هر قیمت غلبه کنید بر طرفتان، فراموش نکنید که اکثراً بازندگان کینه به دل می‌گیرند.

برای حل مشکل دنبال فرد "موثر" باشید نه "مقصر"!

اين طوری از اعتراف به اشتباهتان نخواهید ترسید.

محترم باشید؛ از توهین و بی احترامی به شدت خودداری کنید.

دقت کنید که بعد از یک دعوای درست، یک مسئله از زندگیتون باید "حل" شده باشه؛ نه "اضافه"

 نگذارید اطرافیان و خانواده از بحث میان شما سو استفاده کرده و آگاه شوند.

موضوعات گذشته و کدورت های قبلی را در بحث های خود وارد نکنید.

مهارت حل مسئله در هنگام اختلاف سلیقه و نظرات مخالف همدیگر را بیاموزید.

تجربه شما

بسیار عالی 🙏