بحث و دعوا در بارداری

سلام. من هفته ۲۲ بارداری هستم و از اونجایی که همسرم درکی از شرایط من نداره روزی ۲ ساعتی با هم بحث داریم که به گریه ی من ختم میشه. میخواستم بدونم این تنش ها سلامتی جنینم رو به خطر انداخته؟ من خیلی زودرنج هستم اما از زمان بارداری خیلی خودم رو کنترل میکنم اما واقعا گاهی نمیتونم. از طرفی خیلی هم نگران سلامتی فرزندم هستم. خواهش میکنم راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
تغییرات هورمونی میتواند کمی شما را حساس کند.بهتر بود قبل از بارداری مشکلات میان فردی را حل میکردید تا با آرامش بیشتری دوران بارداری را سپری کنید و چون تمام حالات شما روی جنین تاثیر میگذارد بیشتر دقت کنید. از بحث های بی مورد خودداری کنید و برای رفع مشکل از یک مشاوره کمک بگیرید. روز خوش