بدقلق بودن در زندگی

سلام من ۱۸ سالمه و دو ساله که ازدواج کردم همسرم خداروشکر اخلاقش خوبه البته اگه من بزارم به شدت بدقلق و عقده ای هستم اوایل اینطوری نبودم یک سری مشکلات رو با خانواده همسرم و همسرم گذروندم و حدود ۶ ماهی میشه اینطوری شدم

مدام غرغر میکنم  و از این زندگی و خونه و وضعی که هستم شکایت میکنم و میگم فلانی بهتره ( البته اینم بگم که قبلا خانواده همسرم و خود همسرم خیلی با دیگران مقایسم کردن و منم چند وقتی از لج اونا مقایسه کردن رو شروع کردن که الان شده عادت ولی در عوض همسرم فهمید کار بدیه ترکش داد) مثلا موقع خونه گرفتن  خونه رو انتخاب و قولنامه میکنیم بعدش یکسره ایراد از خونه درمیارم که این خوب نیست فلان مشکل رو داره خونه فلانی بهتره تو منو مجبور کردی این خونه رو بگیرم تا حدی که خونه رو از چشم شوهرم بندازم یک جورایی بخوام اشکالات اخلاقمو خلاصه کنم بلند پرواز و حسود مقایسه گر و اصلا قانع نیستم

یعنی خیلی دارم از این اخلاقم رنج میبرم ولی قشنگ نمیتونم مشکلمم توضیح بدم خیلی دوست دارم برم پیش مشاور ولی نمیدونم چطور مشکلمو بیان کنم

خیلی ممنون میشم کمکم کنین ببینم مشکلم چیه چیکار کنم؟

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزيز ✋🏻

ممنون از اينكه ما را انتخاب كرديد

متوجه ام زمانيكه ياد رفتارهای آنها می افتيد احساس ناراحتی ميكنيد.بهترين كار برای بازسازی رابطه تان بخشيدن است ،بخشش نه به معنای فراموشی و چشم پوشی،بلكه بخششی كه از روی پختگی صورت ميگيرد ،و باعث از بين رفتن احساسات منفی نميشود ،بلكه پيدا كردن ديدگاهی واقع بينانه نسبت به خود و ديگران است . همه ما داری نقص و عيب هستيم ، و اشتباه ميكنيم بخشش به شما كمک ميكند بياموزيد كه انسانها جايز الخطا هستند.

روزانه پياده روی كنيد و ورزش كنيد.

موسيقی بيیكلام  گوش كنيد .

در طول روز مديتيشن كنيد و در كلاس های يوگا شركت كنيد .

يک دفتر تهيه كنيد ،تمام افكار واحساساتی كه به شما به دليل رفتارهايی آنها ،به شما دست ميدهد ،به روی كاغذ بنويسيد يا احساساتتان را نقاشی كنيد.اين كار بسيار موثر است .

                     شادو موفق باشيد 🌷🙏🏻