سلام . پسر من یک ماه دیگه دوسالش میشه. چندماهه از شیر گرفتمش

کلا پسر خوبیه و غیر لجبازی های اخیرش باهاش مشکلی ندارم.

الان دوتا مسئله هست

یکی اینکه یه مدته خیلی خیلی برای خوابش بدقلقی میکنه و اذیت میکنه. موقع خواب گریه و جیغ و داد میکنه و هربار با کلی مکافات میخوابونمش و همین باعث عصبی شدنم شده. که متاسفانه وقتی الکی بیخودی گریه میکنه سرش داد میزنم

دوم اینکه میخوام جای خوابش رو جدا کنم اما بواسطه ی بازیگوشیش توی اتاق خودش نمیخوابه اصلا. حس بازی و هیجان داره. رو تختش میبرمش انقدر شیطونی میکنه و اذیت که باز میارمش اتاق خودمون.

خیلی وقتها وقتی خوابش میبره میذارمش تو اتاقش اما نمیدونم چی کار کنم که توی اتاق خودش بخوابه. حتی باهاش میرم میخوابم رو تختش ولی بازم پامیشه به شیطونی.

ممنون میشم کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام به شما مامان عزیز. من چند تا نکته رو خدمت تون مطرح میکنم. اول اینکه از این سن به بعد حس کنجکاوی و کشف محیط اطرافش خیلی بیشتر میشه و کلمه نه و مخالفت رو زیاد  ازش می شنوید چون دوست داره مستقل باشه. شما هم این رو نشونه لجبازی نزارین چون علامت رشد سالم فرزند تون هست و تنها مراقبش باشید که خطری تهدیدش نکنه و اجازه عمل بهش بدید. درباره خواب فرزندتون باید ببینیم چه عاملی باعث هیجان زیاد و سرحالی موقع خوابش میشه؟ اگر عصر میخوابه یکی از علت هاش همین میتونه باشه دوم اینکه اگر به طور کلی بچه ی انرژی هست شما باید در طول روز اینقدر سرگرمش کنید تا موقع شب خسته و کم انرژی بشه و نزارید عصر بخوابه حتی چرت کوتاه بزنه اون موقع برای خواب آماده تر خواهد بود. برای جدا کردن اتاق خواب هم عجله نکنید هنوز فرصت دارید . پروسه جدا کردن اتاق خواب چند ماهی زمان میبره. شما در درجه اول باید زمان خوابش رو تنظیم کنید بعد به این برسیم که حالا اتاقش رو جدا کنیم.

تجربه شما

ممنونم ازتون. من واقعا آزادش میذارم و خیلی آزادی عمل داره. در مورد خوابش هم فقط وقتی توی تختش میذارم نمیخوابه ولی چند شبه که روی زمین تو اتاقش میخوابه. سوال دیگه ام اینه که وقتی خوابش میاد توی اتاقمون چی کار کنم؟ پیش خودم بخوابونمش یا ببرم مجدد توی اتاق خودش؟