عصبانيت از دست کودک بدقلق

سلام و خسته نباشيد

من بچه ده ماهه دارم كه خيلی بدقلقه از شير خوردن و غذا خوردن گرفته تا خوابيدن هر كدوم از اين كارها به تنهايی شايد يک ساعت از وقت منو بگيرن حتی موقع تعويض پوشک همش ميخواد فرار كنه و گريه ميكنه حواسشم به سختی پرت ميشه و كلا حواس جمع است دكتر هم بردم خداروشكر همه چيزشم سالمه و مشكلی نداره

واقعا بعضی وقتها از دستش عصبانی ميشم و دعواش ميكنم بخصوص وقتی بچه های ديگه رو ميبينم كه اونقدر آروم هستند همش با خودم ميگم چرا بچه من بايد اينجوری باشه بعدشم خودم گريه ميكنم و عذاب وجدان بهم دست ميده احساس ميكنم بچمو خوب تربيت نميكنم و بعدا اين دعواهای من روش اثر ميذاره

چطوری ميتونم خودمو كنترل كنم خيلی ناراحتم

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٦ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره خانواده و کودک

سلام دوست عزيز

اميدوارم حالتون خوب باشه ، خوشحالم كه مادری هستيد به كودک و آينده اش توجه داريد پس حتما موفق خواهيد بود . با توجه به مطالبی كه مطرح كرديد من به اين نتيجه می رسم كه هم كودک نا آرام هست و هم مادر. لطفا بگید آيا در ذهن و يا زندگی شما موضوع آزاردهنده ای وجود دارد كه به طور ناخودآگاه صبر و حوصله تان كم كرده بطوری كه نتوانيد رفتار كودک را تحمل كنيد؟ اگر جوابتان مثبت است منشاء ناراحتی راشناسايی و در رفع آن قدمهای موثری برداريد. موضوع مهم ديگر اينكه والدين حق ندارند كودكان را باهم مقايسه كنند حتی خواهر و برادرها را با هم نمی توان مقايسه كرد چون هر كدام از آنها با ويژگيهای منحصر بفرد خودشان متولد شدند و قياس صد در صد اشتباه است و حتی می تواند عامل مهم عصبانيت و ناراحتی والدين باشد ،لطفا كودكتان را همانطور كه هست بپذيريد و با ويژگی های خودش برايش برنامه ريزی كنيد. برای كودک زير يک سال تربيت خاصی نداريم و وظيفه مادر برآورده كردن نيازهای جسمانی و عاطفی كودک است ، پس تصور اينكه در تربيت سهل انگاری كردم شما را بيشتر ناراحت و مستأصل می كند پس خودتان را سرزنش نكنيد و بجای آن برای بهتر شدن از راهكارهای زير استفاده كنيد:

پرورش و در نهايت تربيت كودک مثل پرورش گل و گياه هست كه اولا نياز به بستر مناسب و بعد صبر و تحمل دارد بستر مناسب برای كودک آغوش گرم مادر با محبت و عشق بدون قيد و شرط هست بايد كودک را در طول روز مكررا عاشقانه به بوسيد و در آغوش گرفت تا نيازهای  عاطفی اش برآورده شود و بتوان مرحله مهم بعدی يعنی تربيت را روی اين بستر آماده اجرا كرد .شما می توانيد شاهد كم شدن نا آرامی و بدقلقی های كودكتان باشيد .

برای بالا بردن صبر من ويتامين های گروه B را بهتون پيشنهاد می كنم و همينطور مطالعه كتابهای مربوط به رشد جسمی و خلقی كودک تا با تغييرات آشنا شويد و صبر كنيد كودک مرحله رشدی خود را بگذراند و كامل شود.

اميدوارم هر چه زودتر آرامش به شما و كودک دلبندتان برگردد و بهترين لحظات را داشته باشيد.