اسپری لیدوکائین برای واژن

5768 بازدید 1 تبادل تجربه

میتونم ازش واسه بی حسی در واژن استفاده کنم؟ دهانه واژن من بسیار تنگه و اذیت میشم اگر کسی تجربه ای داره بهم بگه. ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل مترجم وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام عزیزم بله مشکلی نداره به جای اسپری ژلش رو هم میتونی استفاده کنی

تجربه شما

سلام

بهتره برای رابطه معاشقه و پیشنوازی هاتون را بیشتر کنید تا واژن شما کاملا خیس بشه و رابطه را شروع کنید و اذیت نشی اگرهم ترشحات شما کمه بهتره از ژل برپایه آب (لوبریکانت) استفاده کنید.

استفاده از اسپری بی حس کننده می تونه باعث سوزش و زخم دهانه واژن بشه.

@nafecahjon

سلام معاشقه طولانی رو انجام میدم و پس از استفاده از اسپری بعد از ژل لوبریکانت استفاده خواهم کرد ولی میخوام قبل اینا از اسپری استفاده کنم که بی حسی بیشتر بهم بده چون با لوبریکانت بازم اذیت میشم