سلام .من برای انجتام دخول..انگشتم رو آغشته به لیدوکائین می کنم بعد وارد واژ« می کنم تا انتها انگشتم..بعد شوهرم با دستکش دو انگشت آغشته به لیدوکائین رو وارد می کنه و نهایتا بعد دخول انجام دادیم بعد از 6 ماه که از ازدواج گذشته بود..حالا هم هنوز مجبوریم از این روش استفاده کنیم ..خواستم بدونم لیدوکائین ضرر نداره؟؟؟؟؟
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام نه ضرری ندارد اما تکنیکها را شروع کنید تا به روال عادی برگردید