سلام ٩ ساله ازدواج كريم ٦ساله خونه خودمم بچه هم داريم ٢٦ سالمه و همسرم ٣٢ با پدرم اختلافاتی دارن كه كاری هست خونه پدرم نمياد يه سالی ميشه منم بهش فشار نميارم ديگه البته تا پارسال خودمم خيلی نميزاشت كه برم الان پدرم چند روزه ديگه مهمونی بزرگی دارن و ما ازدواجمون فاميلی هست ميگه فكرشم نكن بريم و تو رو هم نميزارم بری من بايد چيكار كنم پارسالم نزاشت برم و دعوا و بحث كرديم الان دوباره همينطور ميگم تو نميای من حداقل برم جلو فاميل خوب نيست بعد هم دلم نمياد دوباره خانوادم غصه منو بخورن كه نيستم تو مراسماشون شما بگيد چطور قانعش كنم اينم بگم پدرم اومدن خونمون ولی ايشون بازم وقتی ميرن پشتشون حرف ميزنه و ميگه تا آخر عمر دلم صاف نميشه و تو هم نبايد مراسماشون بری؟

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزيز ✋🏻
ممنون از اينكه مارا انتخاب كرديد
ميدانم اين شرايط بسيار سخت و شما ناراحت هستيد ،اين مسائل در اكثر خانواده ها پيش مياد .
دوست عزيز سعي كنيد اين مسئله در زندگي مشترك شماكمترين تاثير را بگذارد،و در اين زمان بيشتر مراقب زندگي و عشق وصميمت بين خودتان باشيد.
در اين شرايط اگر شما بخواهيد كه با بحث ونصيحت و زور از همسرتان بخواهيد رابطه اش را با پدرتان  درست كند ،بعيد است كه تاثيري داشته باشد .بنابراين بهتر است حدالامكان اصلا در اين موردبا همسرتان بحث و تنش و دعوا نداشته باشيد ،چون هر چه بيشتر اصرار كنيد ممكن است همسر شما بيشتر لج كند و نتيجه منفي داشته باشد
اجازه بدهيد زمان بگذرد،چون گذر زمان باعث ميشود عجولانه تصميم نگيريد.سعي كنيد در اين مدت به همسرتان اقتدار و قدرت بيشتري بدهيد ،به اين شكل ايشون بيشتر نرم ومحبت بيشتري ميكنند.در ارتباط با پدرتان اجازه بدهيد مدت زماني بگذرد و در يك فضاي صميمي و مناسب به همسرتان بگوييد:
"من واقعا از داشتن تو خوشحالم واحساس خوشحالي ميكنم وعاشق تو هستم و براي زندگيمون ارزش زيادي قائل هستم
"تاكيد كنيد كه خوشبخت هستيد،"
من خيلي دوست دارم با پدرم ارتباط بهتري داشته باشيم و چون تو دوست نداري باشه،چون زندگي مشترك از همه چيز مهمتره الان هم خواسته ام رو بهت گفتم ،باز هم تصميم تو برام محترم هست ،هر چي تو بگي هر موقع كه دوست داشتي ".يعني بدون اينكه همسرتان را مجبور كنيد ،به او اختيار ميدهيد كه كمي هم به خواسته اش توجه كند .ودر اين صورت احتمال بيشتري دارد كه همسرتان به خواسته شما توجه كند تا اينكه بخواهيد با دعواو تنش و بحث نتيجه بگيريد.روابط را مديريت كنيد ،تمام تلاش خودرا بكنيد كه به همسرتان نشان دهيد،اورا ميفهميدو حسش را درك ميكنيد .
در تمام اين مدت سعي كنيد صبور ومحكم باشيد.

                     شاد وموفق باشيد🌷🙏🏻