ازدواج و ترک خانه پدری

دلم میخواد ازدواج کنم و از خونه پدرم برم، خیلی خسته شدم از تنهایی بی حدم، با یه نفر تو رابطم که میگه عاشقمه و دوستم داره ،اما اخلاقش خوب نیست، نمیگم اخلاق خودم خوبه نه اما اونم خوب نیست، با یه نفر آشنا شدم که شرایط ازدواجو داره خودش میگفت مادرش فوت شده پدرش زن گرفته و داداشش هم زندگی خودشو داره و این تنها مونده، باهم چت کردیم گفت یه جایی رفته قرار بذاره واسه خواستگاری و پدر دختره گفته باشه فقط باید بعد از ایام فاطمیه بیاید تا صحبت کنیم، میگفت خودش حتی اسم دختر رو نمیدونه و بنظرم خیلی پسر سالمی بود، بهش گفتم بیا با من ازدواج کن به شوخی اما ته دلم جدی بودم ...گفت من که حتی تورو ندیدم ! بنظرتون چیکار کنم؟ از یه طرف میگم خیانته کارم ،از یه طرف خسته ام از این وضع دلم میخواد باهاش قرار بذارم که اگه ازم خوشش اومد منو برداره ببره از اینجا ،وقتی بهش گفتم با یه نفر دیگه هستم گفت من وارد رابطه سه نفره نمیشم و بهش گفتم پس بلاکم کن و بعد از اون اصلا از بلاک درم نیاورد خسته شدم شما بگید چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور ازدواج

سلام دوست عزیز
توضیحی ندادید که آیا مشکلی هست که میخواید از خونه ی پدری برید؟ دلیل تنهاییتون چیه یا بهتر بگم تنهایی برای شما چه معنی ای داره؟ اینکه صرفاً به خاطر ازدواج وارد رابطه ای بشید که ایده آل نباشه منطقی به نظر نمیرسه. شما ابتدا باید روی خودتون کار کنید و از خودتون بپرسید چه اهدافی دارید؟ نقاط قوت و ضعفتون چیه؟ برنامه هاتون برای آینده چی هستش؟ معیارهاتون برای انتخاب همسر آیندتون چیه؟ اصلا چه چیزی از زندگی می خواید و ...
چون سوالتون خیلی کلی و اطلاعای که دادین خیلی محدوده بیشتر ازین نمیتونم راهنماییتون کنم.
شاد و پیروز باشید.