خانواده پدریم

سلام ببخشید من درمورد یه موضوعی خیلی درگیرم. من الان ۱۴ سالمه و  خیلی درباره موهای پشت لبم ناراحت بودم و مامانم گفت میتونی بزنیشون چون میدید خیلی عذاب میکشم منم زدم از آنجایی که طبقه پایین ما خونه مادربزرگ پدریم هست و خیلی خانواده مذهبی هستن و با این موضوع مخالف بودن من حدود ۴ ماه بود زدمشون و اونا نفهمیدن ولی امروز عمه کوچیکم دید و میترسم بره بگه به اونا و اوناهم به بابام بگن چیکار کنم؟ خیلی میترسم انگار حق زندگی ندارم اونا میگن وقتی شوهر کردی میزنیشون ولی من نمیخوام به این زودیا ازدواج کنم لطفا چیکار کنم به عمم چی بگم؟

پاسخ مشاور

کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی

وقت بخیر
شما در زمانی زندگی می کنید که حق انتخاب دارید و قرار هم نیست که موضوعی که مربوط به نظافت شخصی شماست را برای اطرافیان بخواهید توضیح دهید نظافت شخصی شما امری طبیعی ست و آسیبی برای کسی ندارد از طرفی هم با مجوز مادر این عمل انجام شد.
پس نگران نباشید زمانی که یک عمل ممنوعه را (البته از نظر دیگران) انجام می دهیم تصور میکنیم که الان همه متوجه شده اند که ما چیکار کردیم و بعد ما را درگیر قضاوت های مکرر می کنند پس آسوده باشید و فکر و انرژی خود را صرف اموری بهتر و مفیدتر کنید. خودتان را دوست داشته باشید و به خودتان عشق بورزید.