توقیف اموال برای مهریه

سلام اموال همسرمو توقیف زدم به خاطر مهریه حالا سوالم اینه که آیا اموال را دادگاه به مزایده میزاره برای فروش که از این پول مهریمو بدن؟ یعنی میخوام بدونم بهم پول نقد تحویل میدن یا سکه؟

مهریه ام سکه بوده

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل درحال جدایی
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام

1. بله همسر شما تا قبل انجام مزایده می تواند با پرداخت مهریه یا جلب رضایت شما نسبت به توقف عملیات اجرایی جلوگیری نماید والا اموال از طریق مزایده به فروش میرسد و به میزان مهریه به شما پرداخت و مابقی به همسرتان داده می شود و در صورتی که خریداری نداشته باشد می توانید به نسبت مهریه تقاضا کنید آن مال بنام شما شود.

2. اگر به فروش رود پول نقد و الا همان مال را می توانید مالک شوید

موفق باشید