انتقال اموال قبل از توقیف آن

سلام

خانوم و آقایی باهم اختلاف دارند مرد میخواد قبل از اینکه زن اموالش رو توقیف کنه ماشین شخصیش رو به صورت وکالتی به اسم کسی بزنه آیا این کار رو میتونه بکنه؟

ما هنوز اطلاع نداریم آیا زن برای طلاق اقدام کرده یا نه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

 احترام و درود

انتقال اموال شخص مديون در مدت دو سال قبل از طرح دعوی تحت شرايطی موجبات محكوميت مديون را به اتهام فرار از دين فراهم ميكند.

اينجانب با در نظر داشتن جميع شرايط انتقال يا اعطای وكالت نسبت به خودروی فوق را به شما توصيه

نمی نمايم.

موفق و پايدار باشيد.