برداشتن اسناد همسر برای توقیف اموال و مهریه

قصد طلاق از همسرم رو دارم هنوز به کسی نگفتم ، مشکل ناباروری داره و بسیار هم گستاخ تشریف دارن احترام خانوادم رو نگه نمیداره . میخوام بدونم اگر اسنادش رو بردارم دزدی حساب میشه؟ یا اینکه فقط کپی ازشون داشته باشم، میتونم پلاک ثبتی هاش رو دربیارم و دارایی هاشو توقیف کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن۲۶جنسیتزنشغلدانشجوی دکتراوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام

1. برداشتن اسناد و اموال همسر به هیچ عنوان توصیه نمی شود چون امکان شکایت و محکومیت سرقت برای شما هست و صرف داشتن کپی از انها و یا حتی شماره اسناد و املاک جهت توقیف کفایت می کند.

2. مطلبی که باید مد نظر قرار گیرد این که قبل از اقامه دعوا می بایست ابتدا نسبت به تامین خواسته اقدام گردد تا نسبت به جلوگیری از نقل و انتقال اموال اقدام شود.

3. گذشته از این که مطالبه مهریه و طلاق دو امر جداگانه هست که بصورت جدا رسیدگی می شود.

موفق باشید