سلام خسته نباشید.من یه پسر هفت ساله دارم که اززمان نوزادی خجالتی بوده.الان بدتر شده مخصوصا امسال ..مثلا میریم مهمونی لام تا کام حرف نمیزنه،طوری که همه از من میپرسن چی شده ...از زمانی که ازدرخونه میریم بیرون انگاریه بچه خدای نکرده لال همراهم هست .منم هی باهاش حرف میزنم با اشاره سر جواب میده یا چند بار بایدبپرسم بعد با صدای خیلی اروم جوابمو بده.یا اگر کسی چیزی پرسید یاجواب نمیده اگر هم بده بااسترس میده..اینکه وقتی حرفی میزنیم اصلا گوش نمیده. اگر طبق میلش نباشه میزنه زیرگریه وصداهای عجیب غریب درمیاره.واینکه اصلا اسامی خاله عمو مامان بزرگ اینا اصلا صدا نمیکنه و قتی کارشون داره. کلی سروصدامیکنه تانگاش کنن. لطفا منو راهنماییی کنید چیکار کنم خواهش میکنم...
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام مادر عزیز فرزندتون تک فرزند هست؟ ایا شما وپدرش هم خجالتی هستید؟ رابطه شما وهمسرتون با هم خوبه؟ دعواش هم میکنید ؟ روش تنبیهی شما چیه؟ معلم مدرسه نظرش در مورد پسرتون چی هست؟ ایا تو مدرسه دوست صمیمی داره؟ تعاملش در مدرسه خیلی مهمه .میخوام بدونم در کلاس چه رفتاری داره با توجه به شرح حال پسرتون باید ارزیابی بشه .اگر میتونستم نقاشیش رو ببینم وتست بگیرم بهتر میتونستم نظر بدم اگر تلگرام دارید شماره ام رو میدم تا نقاشیش رو برام بفرستید به اطلاعات بیشتر در مورد خودتون وهمسرتون وسبک تربیتی شما نیاز دارم