سلام خسته نباشید دختر من 9ماهشه و وزنش 7650 وزن زمان تولدش هم 3050گرم بوده.الان دومتهه که فقط 150گرم اضافه کرده.البته اره دندوندرمیاره.میتونه بخاطر دندون باشه؟؟چی بدم که وزن بگیره؟؟؟
پاسخ مشاور

کارشناس تغذیه

سلام کاربر گرامی دندون می تونه کمی اشتها رو کم کنه ولی این دلیلی بر عدم وزن گیری نیست. بهتره غذاهاش رو با کره با روغن پر کالری تر کنید هر دو تا سه ساعت یکبار شیر خودتون رو بدید و بینش غذا بدید