من یک دختر بیست و پنج ماهه دارم که اشتهایش کم است و هر غذایی را نمیخورد وزن اولیه اش 2130گرم و الان 9300میخواستم بدانم چه کار کنم اشتهایش بهتر شودو وزن بگیرد شربت زینک مولتی ویتامین و آهن هم بهشون میدهم
پاسخ مشاور

کارشناس تغذیه

سلام کاربر گرامی کم اشتهایی و بداشتهایی عموما علل رفتاری دارد غذاهایی که نمی خورد را کنار غذایی که دوست داره پیشنهاد بدید مغذی کردن غذاها با آب گوشت استفاده از تنوع غذاها کمک می کنه غذاها رو به شیوه های که بیشتر دوست داره آماده کنید مجموع وزنی نسبت به وزن تولدش خوبه