سلام من 29ابان اولین روز اخرین پریودم بوده.الان هفته چندمم؟گلوم عفونت داره اموکسی سیلین که دکتر داده بخورم؟سمت راست زیر شکمم درد خفیف داره و احساس سنگینی همون ناحیه رو دارم.طبیعیه؟
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

با سلام با توجه به تاریخ اولین روز آخرین قاعدگی تان شما 5 هفته و 5 روز هستید.مصرف قرص آموکسی سیلین در دوران بارداری مجاز است. در صورتیکه درد خفیف است و با علائم دیگری همراه نیست جای نگرانی وجود ندارد. در صورت تشدید شدن درد و یا همراه شدن با علائمی مانند خونریزی حتما به پزشک و یا ماما مراجعه کنید.