کشیدگی پشت زانو

سلام من رزمی کارم موقع تمرین داشتم ضربه میزدم که پام رد میشه و بغل زانوم کشیدگی حس میکنم درد دارم رفتم دکتر عکس گرفت گفت تو عکس چیزی نیست باید فقط استراحت کنی. منم چسب فلفل گرفتم و زدم ... میخوام بدونم کشیدگی از رگه یا چیز دیگه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 17 جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام

برای تشخيص بهتر نياز به معاينه و ام آر آی هست ممكن است كشيدگی ليگامان های اطراف زانو باشه

بهتر است فعلا ورزش را برای مدت كوتاهی قطع يا سبک كرده تا زمانيكه علايم بهبود يابد.

هميشه قبل از شروع  ورزش حتما بدن را گرم و بعد از ورزش مرحله سرد كردن رو داشته باشيد.

در اين مرحله  كينزيوتيپ برای شما خيلی موثر ميتونه باشه

اگر بهبودی حاصل نشد بهتر است به مركز فيزيوتراپی مراجعه بفرماييد، فيزيوتراپی و ليزر به بهبودی سريعتر و بازگشت به ورزشتون كمک ميكنه.