با سلام .من 33 ساله با سابقه زایمان زودرس در 17 هفتگی دوقلو . خدا رو شکر الان 24 هفته بارداری رو تموم کردم . سرکلاژ شدم بعضی مواقع خیلی توی واژنم احساس کشیدگی . درد. مورمور شدن دارم . خیلی میترسم تو رو خدا هر چه زودتر منو از نگرانی در بیارید

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن شغل خانهدار
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
از نظر عفونتها چک شوید. به اندازه استراحت کنید خیلی فعالیت ایستاده نداشته باشید. با توجه به شرایط اگر ادامه داشت بهتر است بیشتر بررسی شوید و در صورت نیاز دارو بگیرید. روز خوش