کشیدگی واژن بعد از زایمان طبیعی

دوماه پیش زایمان کردم و چون بچه دومم بود بخیه نزدن. زایمان اولمو گفتن نیاز نداره ولی الان ورودی واژنم خیلی کشیده شده فک میکنم از داخل نیاز به بخیه نداره ولی پوست بیرونش یا بهتره بگم لبای بزرگ  پایینش نیاز به بخیه داره چون خیلی کشیده شده نمیدونم منظورمو درست توضیح دادم یا نه .فاصله واژنم و مهبلم خیلی کمه از بس کشیده شده جفت بچه هام 3ونیم بودن .الان سوالم اینه میخوام چنتا بخیه بزنن واسم امکانش هست بعد دوماه از زایمان یا نه؟ اگه هست کجا برم متخصص زنان یا ماما؟ نمیخوام عمل زیبایی انجام بدم چون هزینشو ندارم فقط چنتا بخیه تا ورودیش جمع بشه اگه امکانش هست بعد زایمان؟ به دکتر چجوری توضیح بدم چی بگم بخیه بزنه؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

دوست عزیز باید معاینه شوید به این شکل نمی توان نظر داد می توانید به متخصص زنان مراجعه نمایید تا معاینه شوید موفق باشید