هموفیلی ارثی

سلام خواهش میکنم جواب منو بدید خیلی استرس دارم. مادرشوهرمن ناقل بیماری هموفیلی ولی شوهرم و بقیه برادرشوهرام سالم و بیماری ندارن آیا احتمال داره پسر من این بیماری داشته باشه چیکار کنم و اگه خدای نکرده داشته باشه تو سختگی با آب جوش خودشو نشون میده لطفا جواب سوالمو زودتر بدید ممنون میشم

پاسخ مشاور

پزشک اطفال

درود

اگر شوهر شما و ساير برادرشوهرهای شما سالم هستند با وجود ناقل بودن مادرشوهرتان پسر شما مبتلا نخواهد شد.

هموفيلی در ضربات و آسيبهايی كه بالقوه خونريزی دهنده باشند خودش را نشان ميدهد . شايد در سوختگی نشان ندهد.

نگرانی شما بی مورد است.