سلام پیشاپیش عیدتون مبارک ببخشید آزمایش تروموفیلی همون آزمایش ژنتیک یافاکتور انعقاد خون هستش ممنون از جوابدهی ؟

اگه باهم فرق دارند توضیح بدید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام ودرود
اینها باهم متفاوت هستند .آزمایشات ژنتیک وضعیت کروموزومها را بررسی میکنند وآزمایشات ترومبوفیلی سیستم انعقادی خارجی وداخلی را بررسی میکنند.براساس مشکل فرد ممکن است یکی از آنها یا هردو درخواست شود
شب خوش