سلام. بارداری قبلیم با کلوموفین پوچ شد دوباره دکتر بهم کلوموفین داده به نظرتون استفاده کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
اطلاعات سوال کامل نیست. آیا سابقه ناباروری دارید؟ چند سال؟ آیا بررسی های لازم را انجام داده اید؟ آیا در مراکز ناباروری تحت نظر هستید؟ بر اساس اطلاعات بالا میتوان در مورد ادامه داروها تصمیم بگیرید. با پزشکتان مشورت کنید. شب خوش