ترومبوفیلی

سلام و عرض ادب

یک بارداری مولار و یک سقط داشتم، با انجام آزمایشات دکتر به من گفتن مشکل انعقادی دارم (ترومبوفیلی) و داخل برگه آزمایشات Prothrombin 20210 G>A و PAI-1 رو علامت زدن که مشکل دارم ، پزشک به من گفتن هر موقع باردار شدی بیا برات هپارین شروع کنم الان فقط ویتامین دی و فولبک اسید بخور .

الان سوالم اینه قبل بارداری آسپرین یا چیز دیگری لازم نیست استفاده کنم ؟ چون از بعضیا شنیدم قبل بارداری هم آسپرین میخوردن

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل فرهنگی وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

بهتر است اسبرین 80 از دوماه قبل از اقدام شروع شود و به محض مثبت شدن جواب بتا امبول انوکسان شروع شود .