سلام من مدتی هست جذب شخصی شدم ،یعنی با رفتارای ایشون من متوجه تغییر شدم حالتشون از منفی به مثبت  میرفت ،ایشون خیلی با نگاهشون منو میپاییدن،هزاران بار نگاهشون رو شکار کردم هیچ وقت هیچ کلامی ارتباط چشمی با من نداشتن اما الان صحبت میکنن مختصر البته، حتما هم باید سلام خداحافظ رو داشته باشن گاهی با خنده گاهی فوق العاده جدی،قبل ها اصلا خونه ما نمی اومدن الان میان،خیلی آدم خشک و جدیه و حتی اخم تو چهرشون هست همیشه تو جمع که هستیم سرش تو گوشیه،

من با ایشون در مواقع رو در رو شدن با لبخند مهربون و شاد هستم و سعی میکنم ایشون یخش آب بشه ولی نمیدونم چرا ثابت مونده راهنمایی کنید من چه کاری انجام بدم بهتره؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل شاغل نیستم وضعیت تاهل مطلقه
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام به شما خانم عزیز
دوست من برداشتهای شما از رفتارهایی که در شخص مقابلتون توضیح دادید بسیار کلی و گنگ هست که میتونه کاملا برداشت شخصی شما باشه و با هیچ منظور و هدف خاصی نبوده باشد لذا چنانچه شما منتظر برقراری ارتباط از سمت ایشون هستید لازمه که منتظر درخواست مستقیم و صریح ایشون برای شروع ارتباط باشید. موفق باشید