ازدواج با مردی که همسر دارد

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 304 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام آیا ازدواج با مردی که از خودم 30 سال بزرگتره و درحال حاضر زن و بچه داره درسته ؟ آخه ما بهم علاقه داریم و اونم میگه همسرش اخلاقش بده و همش دادگاه میرن و میگه که فحش میده و فقط بخاطر بچش داره تحمل میکنه که دربدر نشه

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل ارایشگر وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

روانشناس و مشاور

با سلام

هیچ کس بصورت مستقیم نمی تواند به شما بگوید که این کار شما بد است یا خوب

این خود شما هستید که با توجه به تحلیل درست موقعیت و شناخت درست می توانید به این پرسش پاسخ دهید.

زمان آشنایی شما نیز می تواند در شناخت بیشتر شما کمک کند چون در نوشته خودتان از زمان آشنایی صحبتی نکردید.

گاهی یک شناخت صحیح از طرف مقابل و یک شناخت صحیح تر از موقعیت خانوادگی ایشان بصورت واقعی می تواند کمک کننده باشد.

اما خود شما هم خطرات این انتخاب پر ریسک را می دانید همراه با شما جهت مرور به تعدادی از این ریسک ها اشاره میکنم:

1- با توجه به سن حال حاضر شما این اختلاف سنی 30 سال در آینده نزدیک جزو موارد ریسک است.

2-داشتن خانواده و فرزند طرف مقابل شما نیز جزو موارد ریسک است.

3- اختلاف جدی و حل نشده ایشان با همسر

4-شما از شرایط خانوادگی خودتان و میزان رضایت آنها هم در صورت کسب اطلاع از این مساله صحبتی نکردید.  در صورت لحاظ کردن خانواده شما و میزان رضایت آنها در این بخش ریسک هایی هم مطرح است.

در پایان اگر شما در کنار حمایت عاطفی از حمایت های دیگر مثل حمایتهای مالی و اجتماعی توسط ایشان برخوردار هستید باید توجه داشته باشید که تنها علاقه نیست که در تصمیم شما دخیل است اما اگر شما توسط ایشان بجز علاقه و محبت حمایت دیگری ندارد می توان گفت تنها وتنها علاقه بین شما و ایشان ملاک انتخاب قرار میگیرد.

در نهایت این شما هستید که بایستی با در نظر گرفتن همه این موارد تصمیم بگیرید و رابطه خود را قطع کنید، در همین سطح نگه دارید و یا وارد مرحله جدی تری شوید.

شاد و پیروز باشید.

تجربه شما

در آینده یک نفرسومم میاد گند میزنه به زندگیت ایشالا.

البته اگه آقای پیرمرد زنده بمونه تا آینده