خیانت و نامردی ها پدرم

پدر مادر من ۱۸-۱۹ساله ازدواج کردن پدرم از همون اول ازدواج مادرمو فریب داده و زن سابقشو عقد کرده و مادرمو از خونه بیرون کرده. بعد هم از خرجی دادن امتناع میکنه به مادرم پیشنهاد های نامشروع برای ارتباط با مرد ها در ازای پول میده و هر روز تو خونه بحث راه میندازه. معتاد نیست اما رفتارش مثل معتاد هاست .هزار تومن هم توی خونه خرج نمیکنه و فقط برای خورد و خوراک خودش خرج میکنه و خیانت هم میکنه. چند روز پیش برادرمو گردنش رو گرفت و بعد هم هلش داد. مامانم خودش بچه طلاقه و از حرف مردم و دردسر دادگاه میترسه بهش اصرار میکنم طلاق بگیره اما استرس دید مردم رو داره باید چیکار کنیم؟

پدرم درست بشو هم نیست ۱هفته خودش رو خوب میگیره و باز همون رفتار سابق !!

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
اين خيلي با ارزشه كه نگران مادرت هستي و حتي براي رهايي از اين شرايط بهشون پيشنهاد جدايي دادي
عزيزم يادت باشه كه شما فقط فرزند ايشوني و نميتوني جاي ايشون تصميم بگيري قطعا مادرتون دليلي براي اين زندگي دارند تنها راهي كه ميتوني كمك كننده باشيد اگر فكر ميكنيد علت جدا نشدن مادرتون فرزند طلاق بودن يا ترس حرف مردمع بهشون كمك كني كه اين ترس ها را دور بريزند و در جهت قدرمند شدن حمايتشون كني .