اخلاق بدشوهر

شوهرم کارش یه شهر دیگه ست. ماهی یه بار میاد 10 روز میمونه بعد میره. وقتی هم خونه ست صبح از خواب پا میشم میبینم خونه نیست. اگه باهاش کاری داشته باشم بهش اس میدم که بیاد اونم بعد دوساعت بزور میاد خونه. ظهر هم میاد ناهار میخوره بعد به یه بهونه ای بازم میره بیرون تا یازده شب بيرونه. هروقت هم اعتراض میکنم یا پا میشه کتکم میزنه یا قهر میکنه میره میخوابه. انگاری من براش مهم نیستم اصلا به فکرم نیست. بخدا خستم ازاین زندگی. حالم از این زندگی که میکنم بهم میخوره. سه ماه عروسی کردیم اگه زیاد بود میگفتم حتما ازم خسته شده که اونجوری میکنه. خانوادم هم پشتم نیستن طلاق بگیرم. میگن برو زندگیتو بکن

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۶ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
ممنونم از اینکه ما رو انتخاب کردید
دوست عزیز شما شناختی از همسرتون داشتید؟ یا به صورت سنتی ازدواج کردید؟
زمانی برای شناخت همدیگر داشتید؟
می توانید با خانواده همسرتان مطرح کنید و یک جلسه تشکیل بدید که هم همسرتان باشند و هم خانواده ایشان که پدرشان با ایشان صحبت کنند و از او بخواهند که مسئولیت زندگی زناشویی خود را برعهده بگیرد.
حتما از مشاور حضوری کمک بگیرید
موفق و موید باشید