حال بدشوهرم بعدبرق گرفتگی دخترم

سلام خسته نباشیدمن به دختریک ساله دارم یه ماه پیش متأسفانه برق گرفت دخترموخلاصه بردیم بیمارستان خداروشکرچبزیش نشدولی حال شوهرم یه هفته میشه خوب نیست چون خونمون هنوزبرق داره برقکارمیادسردرنمیارن ومامدام چشمممون به بچمونه که بازاتفاقی واسش نیفته

ولی شوهرم چندروزپیش نصف شب خیلی حالش بدشدمیگفت انگاردارم میمیرم رفتبم دکترمعاینش کردگفت حال عمومیت خوبه اعصابته

حالاشوهرم مدام حرف مرگ میزنه حالش بعضی وقتابدمیشه میگه بی حال میشم ونگران بچمونم که بعدمرگ من چی میشه😞

میگه انگارمرگم نزدیک شده همش حس میکنم میخوام این روزابمیرم ونگران بچمون هستم که چی میشه و...

وهروقت یه لحظه بیرون میره چندبارزنک میزنه مراقب بچه باش استرس داره کلا

مشاورنمیره

حالامن موندم چیکارکنم چیابگم بهش؟؟؟

چجوری کمکش کنم؟

چیکارکنم حالش خوب بشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت مرد شغل آزاد وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
همسر شما حتما نیاز به مشاوره تخصصی دارند وکمکی که شما میتوانید بکنید اینست که ترغیبشان کنید تا به روانشناس مراجعه کنند
کسی که مشکل جسمی دارد را مگر میتوان بدون کمک گرفتن از متخصص درمانش کرد . همسر شما هم از نظر روخی دچار مشکل شده و این حجم از استرس برایشان خطرناک است شاید نیاز به دارو درمانی داشته باشند
در مجموع میتوانید بگویید گفت و گو با خداو دعاکزدن را زیاد داشته باشند
هر روزی که از منزل بیرون میروند بگویند خدایا میداتم حواست به دخترم هست ولی حتما بخواهید با روانشناس صخبت کنند