بدشگلی قفسه سینه بچه ام

سلام من بچه ام یکسالشه از چند ماه پیش متوجه شدم قفسه سینه اش از وسط اومده بالا بردم دکتر قلبش خوب بود ولی آزمایش کرد هورموت پارتیرکییدش کم بود هفته ای یه قرص کلسی تریول براش نوشت که بهش بدم الان دو ماهه گذشته قفسهش یکم پهن شده ولی خوب نشده چکار باید کرد؟خوب میشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

کارشناس کاردرمانی

با سلام.
با بررسی دقیق باید مشخص شود که این بدشکلی قفسه سینه چه دلیلی دارد،به پزشک ارتوپد مراجعه کنید.تا دلیل اصلی مشخص شود پس از آن احتمالا با مراجعه به کاردرمانی و فیزیوتراپی و انجام تمرینات و حرکات اصلاحی و همچنین استفاده از بریس یا آتل بهبودی حاصل میشود.در سنین بعد از بلوغ بعلت از بین رفتن انعطاف پذیری،درمان جراحی رایج است.